İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Yedi Mevsim Meva Derneği ile protokol
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Yedi Mevsim Meva Derneği arasında yetimhane yardım faaliyetleri kapsamında protokol imzalandı.
09.12.2021

Protokolün imza töreninde, İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın ve Yedi Mevsim Meva Derneği Başkanı Ayşegül Coşkun hazır bulundu. Protokolle, İHH tarafından 2015 yılında Tayland’ın Patani vilayetinde inşa edilen İstanbul İtfaiyeciler Yetimhanesi'nin 1 yıllık işletim giderlerinin karşılanması hedefleniyor.

Yetimhane yenilenecek

Protokol kapsamında ayrıca, yetimhanenin tadilata alınması ve okula rahat bir şekilde ulaşım sağlanabilmesi için servis aracı temini gibi konularda da mutabakata varıldı. İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın Yedi Mevsim Meva Derneği yönetici ve üyelerine teşekkür ederek protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan çalışmaları kapsamında Gazze’de her gün 165 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor.
11.03.2026
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de İHH İnsani Yardım Vakfı’nın da aralarında bulunduğu 42 sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen "İyilik Soğuk Geçirmez" yardım kampanyası kapsamında Gazze, Suriye ve Sudan’a 5 tırlık yardım gönderildi.
16.02.2026
İHH’dan Balkanlar’daki 6 ülkede kış yardımı
İHH’dan Balkanlar’daki 6 ülkede kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, kış yardım çalışmaları ile Balkanlar’daki 6 ülkede ihtiyaç sahiplerine destek oldu. Çalışmalar çerçevesinde, 444 metreküp yakacak odun, 25 ton yakacak pelet, battaniye ve soba dağıtıldı.
10.02.2026