İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetim Çalışmaları İstişare Toplantısı yapıldı
Yetim Çalışmalarımız Konya’daki istişare toplantısında müzakere edildi.
Türkiye 01.05.2012

Tüm çalışmalarında istişareyi ön planda tutan İHH İnsani Yardım Vakfı ‘Yetimlere Dünyanızda Yer Açın’ kampanyası ve Yetim Dayanışma Günleri programı için Konya’da 2 günlük istişare toplantısı düzenledi.

Yetim dayanışma günleri Türkiye’nin dört bir yanından gelen il teşkilatlarıyla müzakere edildi.

Bu yıl dokuzuncusu yapılan istişare toplantısına katılan Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Şanlıurfa, Diyarbakır, Tatvan, Karaman, Adana, Adıyaman, Maraş, Gaziantep, Zonguldak, Sakarya, Van illerinde faaliyet gösteren İnsani Yardım Dernekleri kampanya döneminde kendi illerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Konya İnsani Yardım Derneği Başkanı Hidayet Yılmaz’ın selamlama konuşmasıyla başlayan program geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. 2 gün süren toplantıda konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Yetim Birimi Başkanı Murat Yılmaz, 1 Şubat -31 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Yetimlere Dünyanızda Yer Açın’ kampanyası ve Yetim Dayanışma Günleri programı çerçevesinde yapılan faaliyetler hakkında il temsilcilerini bilgilendirdi.

Ayrıca 5.Uluslararası Yetim Buluşması, Ramazan etkinlikleri, Değerler Eğitimi çalışmaları ve yaz etkinlikleri gibi gelecek günlerde gerçekleşecek faaliyetlerde istişare edildi. Katılımın yoğun olduğu program şimdiye kadar yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve bundan sonraki sürece yönelik olarak tecrübe ve temennilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü Gör
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 460 hisse kurbanlık kesimi yaparak, etlerini savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
16.06.2024
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Şam Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yerli tohum üzerinde yapılan çalışmalar sonrası seralarda yetiştirilen tarım ürünleri ilk mahsulünü verdi.
11.06.2024
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye’nin İdlib ili kırsalındaki kamplarda yaşayan ailelere, Bingöl İHH tarafından gönderilen 185 bin paket dayanıklı ekmek dağıtıldı.
31.05.2024