İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetim destekçileri yetimler için bir arada
Ankara İnsani Yardım Derneği, Şubat ayında başlayacak olan Yetim Dayanışma Günleri için Yetim Destekleme Ve İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.
03.01.2014

Ankara İnsani Yardım Derneği, 3.Yetim Destekleme Ve İstişare Toplantısı’nı 1 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirdi. Programda yetim çalışmaları üzerine konuşma yapan İHH İnsan Hakları ve Hizmet Derneği Sorumlusu Mustafa Sinan, İHH'nın kurulduğu günden beri dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç durumdaki insanların yanında olduklarını, yaşanan her türlü felaketin her geçen gün daha fazla çocuğu yetim bıraktığını ve bu sebeple dünyanın dört bir yanında sürdürülen yetim çalışmalarının çok önemli olduğunu kaydetti.

Sinan, yetimlere sahip çıkmak ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteği ile başlatılan “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesine de değindi. Projenin savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık gibi sebeplerle hem Türkiye’de hem de dünyanın başka ülke ve bölgelerinde babasını veya anne/babasını kaybetmiş olan yetim çocukların günlük ihtiyaçlarının Türkiyeli öğrencilerimiz tarafından karşılanmasını sağladığını ve bu yolla dostluk ve kardeşliğin kıtalar arasındaki yegâne köprü hâline gelmesi hedeflediklerini söyledi. 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022