İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Yetim kızlarımızın karne sevinci
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yetim çocuklar için açtığı Aceh İstanbul Yetimhanesi’nde kalan kızlarımız, 2011–2012 eğitim döneminin sömestr karnelerini aldı. Bölgede bulunan ekiplerimiz kızlarımızın kar
Endonezya 12.01.2012

Aceh İstanbul Yetimhanesi’nde okuyan kızlarımızın 2011–2012 ilk dönem karne sevincine bölgede bulunan Endonezya Koordinatörümüz Reşat Başer ortak oldu. Karnelerini alan ilköğretim ve lise öğrencisi kızlarımız bir haftalık ara tatile girdi. Başer, ilk dönem karnelerini alan yetim kızlarımızla ilgilenerek eğitimleri hakkında detaylı bilgi aldı. Başarı puanları ve öğretmenlerinin gözlemleriyle genel olarak bütün kızlarımızın başarılı bir dönem geçirdikleri görüldü.

Aceh İstanbul Yetimhanesi’nden 7 kızımız sınıflarında birinci olarak başarılarını kanıtladı. Kızlarımızdan dereceye girenleri tek tek tebrik eden arkadaşlarımız, onların bu başarılarının öncelikle Türkiye’deki sponsor ailelerini çok mutlu edeceğini ifade ettiler.

Geçen dönemi sınıfında beşinci olarak bitiren Rızkına isimli kızımız, bu yıl sınıfında birinci olma başarısını yakaladı. En başarılı öğrencilerimizden Yulianti ise önceki dönemlerde olduğu gibi yine birinciliği elden bırakmadı. Yetim öğrencilerin başarılarını kutlayan Endonezya Koordinatörümüz Reşat Başer, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Online Bağış için Tıklayın

Banka Hesap Numaraları için Tıklayın

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, Siirt’te ihtiyaç sahibi 3, Eskişehir’de ise 1 ailenin evinde tadilat çalışması yaptı. Yenilenen evler, ailelere teslim edildi.
04.07.2025
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH, Batı Afrika ülkesi Mali’de inşa ettiği 2 caminin açılışını yaptı. Vakıf ayrıca, 1 su kuyusunu da hizmete açtı.
22.05.2025
İHH yetimler için fidan dikti
İHH yetimler için fidan dikti
İHH, başlattığı "Her Yetime Bir Fidan" projesiyle, destekte bulunduğu her yetim için bir fidan dikiyor. Projenin ilk etabında birçok ilde yetim sponsorları adına fidan dikildi.
16.05.2025