İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetimlerimiz başarıdan başarıya koşuyor
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın bakımlarını üstlendiği Pakistanlı 20 yetim öğrenci, düzenlenen Tekvando Şampiyonası’nda 24 madalya ile birincilik kupasını elde etmeye hak kazandı.
Pakistan 09.01.2018

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle sponsorluk sistemi sayesinde bakımını üstlendiği 20 Pakistanlı yetim öğrenci, ülkelerinde düzenlenen 12. Güney Kore Büyükelçiliği Genç Tekvando Şampiyonası’na katıldı.

yetimlerimiz-basaridan-basariya-kosuyor-1.jpg

7 altın, 6 gümüş ve 11 bronz madalya

Pakistan Tekvando Federasyonu ve Güney Kore Büyükelçiliği’nin 8 – 13 Aralık tarihleri arasında İslamabad’da düzenlediği şampiyonaya katılan İHH’nın Pakistan Yetimhanesi’nde kalan yetimler, müsabakalarda hem birincilik ödülünü hem de 24 ayrı madalyayı elde etti. Ülkenin farklı kademelerinde görev alan yetkililerin de katılım sağladığı müsabakalarda yetimler, 7 altın, 6 gümüş ve 11 bronz madalya kazanarak takım halinde birincilik kupasını elde ettiler.

Liyakat Spor Kompleksi’nde düzenlenen şampiyonaya Punjab, Khyber Pakhtunkhwa, Baluchistan, Sind, Gilgit-Baltistan ve Azad Keşmir gibi ülkenin farklı bölgelerinden gelen bin 200 atlet katıldı.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

yetimlerimiz-basaridan-basariya-kosuyor-3.jpg

Pakistan’da bin 386 yetim destekleniyor

Dünyada 90 bine yakın yetime hamilik yapan ve Pakistan’da 6 ayrı yetimhanesi bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı, bölgede toplam bin 386 yetime hayırseverlerin destekleriyle düzenli olarak yardımda bulunmaya devam ediyor.

yetimlerimiz-basaridan-basariya-kosuyor-4.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Yamanevler Metro Durağı'ndan Ümraniye Meydanı'na yürüdü.
07.01.2024
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birimi’nin öncülüğünde “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla araç konvoyu düzenlenecek. Yarın saat 20.00’de Maltepe Orhangazi Parkı’ndan başlayacak konvoy eylemi, Söğütlüçeşme’de sona erecek.
27.12.2023