İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Yetimlerimiz İstanbul Akvaryum’da buluştu
Dünyanın bir çok bölgesinde rutin olarak desteklediği 30339 yetim için pek çok faaliyet yapan İHH İnsani Yardım Vakfı, Türkiye’de de yetimler için çalışmaya devam ediyor.
Türkiye 26.05.2013

Son etkinliğimizde İHH’nın bakımlarını üstlendiği yetimler, aileleri ve İHH gönüllüleri İstanbul Akvaryum’da buluştu.

Yetimlere güzel bir gün yaşatmak için düzenlenen etkinlikte, Florya’da bulunan İstanbul Akvaryum gezildi. Etkinlik boyunca daha önce görmedikleri deniz canlılarını görme fırsatı bulan çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi.

Etkinlikte konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Yurt içi Yetim Birimi Sorumlusu Hatice Cevher, “Bu tür etkinlikleri çok fazla yapamıyoruz. Yaptığımızda annelerimiz ve gönüllülerimiz çok istekli oluyor. Çocukların çoğu hayatlarında ilk defa böyle bir yer görüyor. Bu tür geziler onlar için çok moral verici oluyor. Bugün burada sadece Avrupa yakasında yaşayan yetimlerimizle birlikteyiz. Haziran ayında yapacağımız pikniğe İstanbul’un her yerinden yetimlerimiz katılacak” dedi.

Yetim çocuklara düzenli yardımlar ulaştırdıklarını söyleyen Cevher, “Bu çocuklar hem maddi manevi bir çok zorluklar çekiyor. Biz onlara düzenli olarak maddi yardımda bulunuyoruz. 64 ailemiz de psikolojik destek alıyor. Onların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.

Yetimler için oldukça eğlenceli geçen etkinlik tüm katılımcılara yemek ikramının ardından sona erdi.

 

İlgili haberler
Tümünü Gör
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İHH, Sadakataşı Derneği, Deniz Feneri Derneği ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'nca "Gazze'ye Umut Ol" kampanyası düzenleniyor. İstanbul'da bulunan 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza sahibi, Gazze'ye destek olmak amacıyla bugün elde edecekleri kazançlarını STK'lar aracılığıyla Filistinlilere gönderecek.
12.10.2025
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Bisiklet Bir Tebessüm Projesi” kapsamında 6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi 1000 çocuğa bisiklet hediye etti.
16.09.2025