İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetimlerimize bisiklet hediye ettik
Suriye'nin İdlib ve Afrin bölgelerinde yaşayan 1300 yetimimize, Amasya İHH’nın katkılarıyla bisiklet hediye ettik.
Suriye 04.09.2024

Suriye’nin İdlib ve Afrin bölgelerinde yaşayan 1300 yetimimize, İHH İnsani Yardım Vakfı olarak bisiklet hediye ettik.

Vakfımızın Suriye Çalışmaları Reyhanlı Bölge Ofisi Koordinatörü Zeki Tahiroğlu, gerçekleştirilen faaliyetle ilgili yaptığı açıklamada, Suriye'de savaşın ortasında büyüyen çocuklar için bu tür çalışmaların önem taşıdığını belirtti.

dji_0643.jpg

Tahiroğlu, "Suriye'de yıllardır süren iç savaş, özellikle çocuklar üzerinde derin izler bıraktı. Bizler de bu yaraları bir nebze olsun sarabilmek adına çalışmaya devam ediyoruz. Son olarak Amasya İHH’nın destekleriyle 1300 yetim çocuğumuza bisiklet hediye ettik. Bu sayede çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm oluşturmayı amaçladık." dedi.

img_8116.jpg

Zeki Tahiroğlu, bisikletlerin yetimler için sadece bir oyun aracı olmadığını, aynı zamanda onların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak bir ulaşım aracı olarak da kullanılacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Bu çocuklar için bisiklet, hem eğlence kaynağı hem de bir ihtiyaç. Çocuklarımız, bisikletlerini kullanarak okula gitmek, çevrelerini keşfetmek ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek gibi günlük aktivitelerini daha kolay gerçekleştirebilecekler. Bu, onların sosyal ve psikolojik gelişimlerine de katkı sağlayacak bir hediye oldu."

img_7409.jpg

Amasya İHH’nın bu yardım projesine olan katkılarına değinen Tahiroğlu, "Amasya halkı, her zaman olduğu gibi bu kez de cömertliğiyle öne çıktı ve Suriye’deki yetim çocuklarımızın mutluluğuna vesile oldu. Bu tür projeler, iyiliksever insanların katkılarıyla büyüyor." diye konuştu.

img_7319.jpg

İHH’nın bölgede yürüttüğü diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Tahiroğlu, yetimlere yönelik desteklerin sadece bu tür yardımlarla sınırlı kalmadığını, eğitim, sağlık ve barınma gibi birçok alanda uzun vadeli projelerin sürdüğünü kaydetti.

img_8096.jpg

Tahiroğlu, "Suriye’deki yetim çocuklar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Onların geleceği için her türlü desteği sağlamaya kararlıyız." ifadelerini kullandı.

img_7389.jpg

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH yüz binlerce Gazzeliye insani yardım ulaştırdı
İHH yüz binlerce Gazzeliye insani yardım ulaştırdı
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor. 7 Ekim’den bu yana gıda, barınma, hijyen ve sağlık alanlarında yüz binlerce kişiye destek ulaştıran vakıf, 10 milyon 135 bin adet sıcak yemek, 9 milyon 385 bin adet ekmek, 176 bin adet gıda kolisi dağıtımında bulundu. İHH tarafından kurulan mobil mutfaklarda her gün 35 bine yakın Gazzeliye sıcak yemek dağıtılıyor.
11.09.2024
Yetimlerimize bisiklet hediye ettik
Yetimlerimize bisiklet hediye ettik
Suriye'nin İdlib ve Afrin bölgelerinde yaşayan 1300 yetimimize, Amasya İHH’nın katkılarıyla bisiklet hediye ettik.
Yetim
04.09.2024
Suriye'de 29 bin 321 yetim çocuğa sponsorluk desteği
Suriye'de 29 bin 321 yetim çocuğa sponsorluk desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, Yetim Sponsorluk Sistemi kapsamında Suriye'de 29 bin 321 yetim çocuğa sosyal nakdi yardım ulaştırdı. İHH Reyhanlı Bölge Koordinatörü Zeki Tahiroğlu, yardımların çocukların eğitim, sağlık ve barınma ihtiyaçlarını karşıladığını belirtti.
13.08.2024