İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetimlerinizin bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2007 yılında başlatılan ‘sponsor aile’ projesi ile yetim sponsoru olan bağışçılarımız artık www.ihh.org.tr/yetimlerim adresine girerek sponsoru olduğu yetim hakkın
Afrika, Balkanlar, Filistin, GüneyAsya, Kafkasya, OrtaAsya, Türkiye 27.10.2010

Sponsor aile projesi ile yetim sponsoru olan bağışçılarımız artık bakımını üstlendiği yetimin bilgilerine daha kolay ulaşabilecek, ilerleme raporlarını daha rahat görebilecekler. İsteyen sponsor aileler www.ihh.org.tr/yetimlerim sayfasına girip üye oldukları takdirde yetimin doğum tarihi, hangi ülkeden olduğu, kardeş sayısı, baba ölüm tarihi gibi bilgilere ulaşabilecek. Ayrıca ilerleme raporunda yetimden gelen mektupları, yetimin fotoğraflarını görebilecek olan bağışçılarımız yetimin gelişimini yakından takip edebilecekler.

İHH, geliştirdiği ‘sponsor aile projesi’ ile 27 ülke ve bölgede 16 binin üzerinde yetimin bakımını üstlenmiş durumda. Bağışçılarımız aylık 90 TL karşılığında bir yetimin aylık bütün masraflarını karşılayabiliyorlar.

Siz de aylık 90 TL karşılığında bir yetimin elinden tutabilirsiniz.

İlgili haberler
Tümünü gör
Uluslararası öğrenciler deprem bölgeleri için seferber oldu
Uluslararası öğrenciler deprem bölgeleri için seferber oldu
Sefire-i Alem Derneği öncülüğünde 19 farklı ülkeden 50’yi aşkın öğrenci depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Öğrenciler, dernek binasında kurulan atölyelerde İHH İnsani Yardım Vakfı’nın kermesinde satılması için sarma ve mantı hazırladı. Ürünlerin satışından elde edilen gelir Kahramanmaraş’ta kurulması planlanan konteyner mahallesinde kullanılacak. Öğrenciler tarafından ayrıca, çocuklar için oyuncak kampanyası başlatılırken, deprem bölgesine gönderilmek üzere toka ve çeşitli giyecekler de dikildi.
18.02.2023
Türkiye’den Ukrayna’ya mobil aşevi
Türkiye’den Ukrayna’ya mobil aşevi
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Rusya’nın saldırısı altındaki Ukrayna’ya gönderilen mobil aşevi İstanbul’dan yola çıktı. Aşevinin günde 30 bin kişiye yemek dağıtması planlandı. Ayrıca İHH’nın geçtiğimiz haftalarda Ukrayna’ya gönderdiği 3 TIR dolusu yardım malzemesi de savaş mağdurlarına ulaştırıldı.
Ukrayna
27.01.2023
Gazze’de on binlerce ihtiyaç sahibine destek
Gazze’de on binlerce ihtiyaç sahibine destek
İHH İnsani Yardım Vakfı, Gazze’deki yardım faaliyetlerine 2022 yılında da devam etti. Gıda, eğitim, sağlık ve barınma gibi birçok alanda Gazzeli on binlerce ihtiyaç sahibine yardım ulaştırıldı. İHH tarafından şehirde inşa edilen bin 900 öğrenci kapasiteli okulun inşaatı da devam ediyor.
Kurban, Ramazan, Yetim
26.01.2023