İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Zafer Ersoy’u kaybettik
İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi Basın Sorumlusu Zafer Ersoy, geçirdiği elim trafik kazası sonucu Hakk’ın rahmetine kavuştu.
12.12.2016

2014 yılında İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi’nde Basın personeli olarak çalışmaya başlayan Zafer Ersoy, 10 Aralık Cumartesi günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Zafer Ersoy, Öncüpınar gümrük yolunun birinci kilometresinde, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca önce refüje sonra aydınlatma direğine çarptı. Araçta sıkışan Ersoy, Kilis Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından bulunduğu yerden çıkartıldı. Sağlık ekiplerince Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ersoy, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

czdda3mwgaabozn.jpg

Zafer Ersoy, 5 ay önce evlenmişti

34 yaşındaki Zafer Ersoy, 2014 yılında Anadolu Üniversitesi Radyo TV Programcılığı bölümünü bitirmiş ve hemen ardından da İktisat Fakültesine kaydını yaptırmıştı. Yine 2014’ün Şubat ayından bu yana İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi’nde Basın Sorumlusu olarak görev yapan Ersoy, 5 ay önce evlenmiş ve bir bebek bekliyordu.

Zafer’i herkes sevmişti

Henüz bebeğine kavuşamadan hayata gözlerini yuman Ersoy’u tanıyanlar ise onu şu şekilde anlatıyor:

“Zafer’i tanıyan hiçbir kimse yoktur ki, onun hakkında olumsuz bir şey söylesin. Herkes tarafından sevilen birisiydi.”

Rahmetle

Zafer Ersoy kardeşimize İHH camiası olarak Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemil niyaz ederiz. Mekanı cennet olsun.

czzoe4fxuaaooju.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Yamanevler Metro Durağı'ndan Ümraniye Meydanı'na yürüdü.
07.01.2024
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birimi’nin öncülüğünde “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla araç konvoyu düzenlenecek. Yarın saat 20.00’de Maltepe Orhangazi Parkı’ndan başlayacak konvoy eylemi, Söğütlüçeşme’de sona erecek.
27.12.2023