İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç

Haftanın Projesi

Zafer Ersoy’u kaybettik
İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi Basın Sorumlusu Zafer Ersoy, geçirdiği elim trafik kazası sonucu Hakk’ın rahmetine kavuştu.
12.12.2016

2014 yılında İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi’nde Basın personeli olarak çalışmaya başlayan Zafer Ersoy, 10 Aralık Cumartesi günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Zafer Ersoy, Öncüpınar gümrük yolunun birinci kilometresinde, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca önce refüje sonra aydınlatma direğine çarptı. Araçta sıkışan Ersoy, Kilis Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasının ardından bulunduğu yerden çıkartıldı. Sağlık ekiplerince Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ersoy, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

czdda3mwgaabozn.jpg

Zafer Ersoy, 5 ay önce evlenmişti

34 yaşındaki Zafer Ersoy, 2014 yılında Anadolu Üniversitesi Radyo TV Programcılığı bölümünü bitirmiş ve hemen ardından da İktisat Fakültesine kaydını yaptırmıştı. Yine 2014’ün Şubat ayından bu yana İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Kilis Koordinasyon Merkezi’nde Basın Sorumlusu olarak görev yapan Ersoy, 5 ay önce evlenmiş ve bir bebek bekliyordu.

Zafer’i herkes sevmişti

Henüz bebeğine kavuşamadan hayata gözlerini yuman Ersoy’u tanıyanlar ise onu şu şekilde anlatıyor:

“Zafer’i tanıyan hiçbir kimse yoktur ki, onun hakkında olumsuz bir şey söylesin. Herkes tarafından sevilen birisiydi.”

Rahmetle

Zafer Ersoy kardeşimize İHH camiası olarak Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemil niyaz ederiz. Mekanı cennet olsun.

czzoe4fxuaaooju.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
On binler, Gazze’ye destek için yürüdü
On binler, Gazze’ye destek için yürüdü
Türkiye’nin birçok şehrinde, İsrail zulmüne dikkati çekmek ve Gazze’ye destek olmak amacıyla Filistin İnisiyatifi Platformu öncülüğünde “El Ele Gazze Şeridi” eylemi düzenlendi. İstanbul’da düzenlenen eylemde on binlerce kişi, Edirnekapı’dan Sultanahmet Meydanı’na yürüdü. Eyleme katılanlar, güzergâh üzerinde 3,5 kilometrelik insan zinciri oluşturdu.
12.11.2023
''Filistin İçin Özgürlük Konvoyu'' on binlerce kişiyle İncirlik Üssü’ndeydi!
''Filistin İçin Özgürlük Konvoyu'' on binlerce kişiyle İncirlik Üssü’ndeydi!
Türkiye genelinden Filistin’e destek için İHH İnsani Yardım Vakfı’nın çağrısıyla yola çıkan ‘‘Filistin İçin Özgürlük Konvoyu’’ kapsamında Adana’daki İncirlik Hava Üssü’ne gelinerek on binlerce kişinin katılımıyla dev bir miting düzenlendi ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi.
05.11.2023
"Filistin İçin Özgürlük Konvoyu" Konya'da!
"Filistin İçin Özgürlük Konvoyu" Konya'da!
İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde Filistin'e destek için Adana'daki İncirlik Hava Üssü'ne gitmek üzere yola çıkan ‘‘Filistin İçin Özgürlük Konvoyu’’ son duraklama noktası olan Konya'ya ulaştı. Konvoy katılımcıları ve vatandaşların iştirakiyle Konya’daki Mevlana Meydanı’nda dev bir miting düzenlendi.
04.11.2023