İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Abluka kalkarsa Mavi Marmara'yı Gazze'ye hediye edeceğiz
Hilal TV'de, Abdulhamit Güler ile Cevap Baharı programında konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım önemli açıklamalar yaptı.
Filistin, Filistin-Gazze, Ortadoğu, Türkiye 29.04.2013

Mavi Marmara saldırısı ile ilgili olarak İsrail'in özür dilemesi, tazminat hususundaki son görüşmeler, hükümetin tutumu ve Mavi Marmara Davalarındaki son durumun masaya yatırıldığı programda Yıldırım; "Güven kelimesi ile İsrail kelimesi yan yana gelemez. Biz İsrail'e güvenmiyoruz. Bir devlet olarak da tanımıyoruz. İsrail, Filistin'de işgalci bir güçtür. Filistin'in sınırları, İsrail'in işgal ettiği tüm topraklardır" dedi.

İsrail'i otorite olarak kabul etmediklerinin de altını çizen İHH Başkanı Yıldırım, "Abluka kalkarsa Gazze'ye hediye edilecek bir gemi. Abluka kalkmazsa Mavi Marmara her zaman gitmek üzere hazır halde tutuluyor. Her zaman gitmeye hazır" diye konuştu.

[videoGaleri-347]

İlgili haberler
Tümünü Gör
Kocaeli'de 12’nci Yetim Dayanışma Gecesi Programı düzenlendi
Kocaeli'de 12’nci Yetim Dayanışma Gecesi Programı düzenlendi
İHH İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Şubesi’nin düzenlemiş olduğu 12’nci Yetim Dayanışma Gecesi, Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlikte elde edilen tüm gelir, Filistinli yetimler için kullanılacak.
Kocaeli, Yetim
21.12.2024
Bangsamoro’da Hatice Cemil Atay Eğitim Merkezi açıldı
Bangsamoro’da Hatice Cemil Atay Eğitim Merkezi açıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Bangsamoro’da, Hatice Cemil Atay Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bin 868 metrekare olarak inşa edilen Hatice Cemil Atay Eğitim Merkezi, bölgedeki yetimlere barınma, eğitim ve ibadet olanakları sağlayacak geniş bir eğitim merkezi olarak hizmete açıldı.
29.11.2024
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022