İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Adana Yetim Destekleme Merkezi ‘AYDEM’ merhaba dedi.
Sponsorlu Yetim sayısı ve Yetimlere dönük faaliyetlerini artıran, Adana İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi artık daha güçlü.
Türkiye 13.11.2012

Çoğunluğunu Üniversiteli gençlerin oluşturduğu gönüllü hanım kızlar tarafından kurulan ADYAR Yetim Destekleme Birimi, düzenlediği Tanışma Kahvaltısı ile ''Merhaba'' dedi.

11.11.2012 Pazar günü, Adana 7 Pınar Engelliler Parkı’nda, Yetimler yararına düzenlenen kahvaltıya çok sayıda davetli, STK temsilcileri, yetim ailelerinin yanı sıra IHH Yetim Destekleme Birimi (YEDEM) Genel Sekreteri Emine Güler ve Ayşegül Gündoğdu katıldı.

Yazdan arta kalmış güneşli bir havada ve tertemiz bir doğada, hanımların hazırladıkları nefis yöresel tatların sunulduğu kahvaltıda en çok da çocuklar oyuncaklarla eğlendi.

YEDEM Genel Sekreteri Emine Güler yaptığı konuşmada YEDEM'in kuruluşundan bu yana geçtiği evrelerden bahsederken duygulu anlar yaşandı.

Güler; “Bu gün İHH’ya bağlı İktisadi bir teşekkül olarak, profesyonel olarak gıda-tekstil gibi dallarda başarılı bir kuruluş olan YEDEM, yurtdışında gerçekleşen Yetimhane Projeleri ile önemli bir misyon yüklenmiştir. İçimizdeki Yetim sevgisini, insanlık kaygısını her gün biraz daha büyüterek ama üstlendiğimiz sorumluluğun bilincinde birçok başarıya imza atıldı. İnanıyorum ki AYDEM aynı başarılara hatta daha fazlasına imza atacaktır. Biz bu konuda elimizden gelen desteği vermekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

AYDEM adına söz alan Semure Kulakçı ise tüm katılımcılara teşekkür etti ve “Allah rızasını gözeterek ve yetim kardeşlerimiz adına, bazılarının tüm duyarsızlıklarına rağmen arkadaşlarımızla beraber insiyatif alma kararı aldık. Bu yolda sizden de destek bekliyoruz. Hedeflerimiz, Yetim kardeşlerimizin hayalleri kadar büyük” diye konuştu.

Ayrıca AYDEM’li gençler, YEDEM tecrübelerini almak ve istişare etmek üzere AYDEM Genel Sekreteri İlknur Günel başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.

Dünyada ve Türkiye'de yetimlere sponsor olmak ve Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022