İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
BM Genel Sekreter Yardımcısı Griffiths, İHH Arama Kurtarma Ekibi’ni ziyaret etti
İnsani İşlerden Sorumlu BM Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, Kahramanmaraş’ta yaptığı incelemeler sırasında İHH Arama Kurtarma Saha Sorumlusu Ahmet Aydan Bekar’dan İHH’nın çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
13.02.2023

İnsani İşlerden Sorumlu BM Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde depremlerin yaşandığı Kahramanmaraş’ta temaslarda bulundu. Griffiths, Kahramanmaraş’taki saha incelemeleri sırasında İHH Arama Kurtarma Saha Sorumlusu Ahmet Aydan Bekar’dan da İHH’nın çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

5.jpg

Ahmet Aydan Bekar, İHH’nın bölgedeki arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili Martin Griffiths’e bilgi verdi.

İlgili haberler
Tümünü gör
Beyazıt'ta Gazze için yürüyüş düzenlenecek
Beyazıt'ta Gazze için yürüyüş düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından Beyazıt Meydanı'ndan başlayacak ve Ayasofya Camii'nde sona erecek olan "Gazze'yi Unutma" yürüyüşü düzenlenecek.
18.04.2024
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Nijer'in başkenti Niamey'e bağlı Goudel bölgesinde inşa edilen Mevlana İdris İlkokulu’nun açılışı yapıldı.
17.04.2024
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
İHH’nın da aralarında bulunduğu Çocuk Hakları Platformu, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, işgalci İsrail’in çocuklara yönelik saldırılarına karşı dünya genelinde güçlü adımlar atılmadığı için saldırılarını daha artırdığı vurgulandı.
Yetim
25.03.2024