İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bülent Yıldırım’a “Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi” ödülü
Uluslararası bir kuruluş olan Lady of the Earth Vakfı tarafından yılda bir kere verilen “Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi” ödülü, bu yıl İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’a verildi.
Filistin, Filistin-Gazze 15.12.2022

Lady of the Earth Vakfı tarafından her yıl bir kişiye verilen “Filistin’e Destek Veren Yılın Kişisi” plaketinin bu yılki sahibi İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım oldu. Plaket,  Lady of the Earth Vakfı’ndan gelen heyet tarafından İHH Genel Merkezi’nde düzenlenen programda Yıldırım’a takdim edildi.

4.jpg

Filistin’e desteği için teşekkür

Lady of the Earth Vakfı Başkanı Kamal Al-Husini, plaket takdim programında yaptığı konuşmada, Bülent Yıldırım’a Filistin’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Programda Yıldırım’a plaketin yanı sıra, Kudüs’e ilişkin çeşitli semboller içeren saat sunuldu. Ayrıca, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Mavi Marmara Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Songür adına Zeytin Dağı’nda dikilen fidanların sertifikaları da takdim edildi.

2.jpg

“Herkes Filistinle ilgili sorumluluk almalı”

Program sonunda misafir heyete; Filistin mücadelesinin dününe ve bugününe ışık tutmak, İsrail zulmünü tarihi perspektifiyle ele almak amacıyla İHH tarafından kurulan Dijital Hafıza Merkezi ile ilgili bilgi verildi.

Verilen plaket için heyete teşekkür eden İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Bu ödülü almaktan büyük mutluluk duydum. Herkes Filistinle ilgili sorumluluk almalı” dedi.

Önceki yıllarda farklı ülkelerden yazar, siyasetçi, sanatçı ve yönetmenler de bu ödüle layık görülmüştü.

İlgili haberler
Tümünü gör
İstanbul’da on binlerin katılımıyla “Gazze’yi Unutma” yürüyüşü
İstanbul’da on binlerin katılımıyla “Gazze’yi Unutma” yürüyüşü
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Uluslararası Özgürlük Filosu Koalisyonu tarafından İstanbul’da “Gazze’yi Unutma” yürüyüşü düzenlendi. On binlerce kişinin katıldığı yürüyüş, Beyazıt Meydanı’nda başlayıp Ayasofya Camii Meydanı’nda sona erdi.
21.04.2024
“Çok yakında hareket tarihini kamuoyuna duyuracağız”
“Çok yakında hareket tarihini kamuoyuna duyuracağız”
Uluslararası Özgürlük Filosu Koalisyonu, Gazze’ye yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak olan filoyla ilgili basın açıklaması düzenledi. Toplantıda konuşan Us Boat to Gaza’dan Huwaida Araf, “Özgürlük Filosu Hareketi özellikle son 6 aydan bu yana Gazze’de yaşanan katliama karşı kalınan bu sessiz tutumdan dolayı milyonlarca insanın desteğiyle bu yola çıkmaya hazırlandı” dedi. Us Boat to Gaza’dan Ann Wright ise, “Hazırlıklar devam ediyor, çok yakın bir tarihte hareket tarihi ile alakalı kamuoyuna bilgilendirme yapacağız” dedi.
19.04.2024
Beyazıt'ta Gazze için yürüyüş düzenlenecek
Beyazıt'ta Gazze için yürüyüş düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından Beyazıt Meydanı'ndan başlayacak ve Ayasofya Camii'nde sona erecek olan "Gazze'yi Unutma" yürüyüşü düzenlenecek.
18.04.2024