İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bursalılar iyilikte buluştu
Bursa İnsani Yardım Derneği, Pakistan Kalıcı Konut Projesi konulu bir gece düzenledi. Geceye AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocaktan, AK Parti eski milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, İHH Yönetim Kurul
Türkiye 19.01.2011

Bursa İnsani Yardım Derneği, Pakistan Kalıcı Konut Projesi konulu bir gece düzenledi. İnsani yardım çalışmaları ve ileriye dönük projeler hakkında yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği geceye, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocaktan, AK Parti eski milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç, Bursa İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Kaptan ile çok sayıda hayırsever ve gönüllü katıldı.

Darüzziyafe’de gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Bursa İnsani Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Kaptan, yüz yılın en büyük felaketlerinden birine maruz kalan Pakistan’a ayni ve maddi yardımları ulaştırabilmek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Kaptan, Bursa’daki hayırseverlerle birlikte afetzede ailelere yardım ulaştırdıklarını, yaraları sarma çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

“İHH kardeşlik köprüleri kuruyor”

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocaktan ise konuşmasında İHH’nın dünyanın dört bir tarafındaki ihtiyaç sahibi insanlara yardım ulaştırdığını ve kalıcı projeler ürettiğini dile getirirken yardım ve kardeşlik köprüleri kurma adına güzel işler gerçekleştirdiğini söyledi. İHH’nın yüz binlerce fakire, yetime ve kimsesize yardım elini uzattığını belirten AK Parti eski milletvekili Faruk Anbarcıoğlu ise,”İHH’da kardeşlerimiz çok hayırlı ve güzel işler başarıyor. Cenabı Allah’tan çalışmalarında muvaffakiyetler nasip etmesini diliyorum” diye konuştu.

Bursalı gönüllülere teşekkür

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç da konuşmasında hayırseverlerin ve gönüllülerin destekleriyle dünyada ve Türkiye’de ihtiyaç sahibi insanların yaralarını sarmaya devam ettiklerini belirtti. Hüseyin Oruç, Bursa’dan Pakistan’a büyük destek geldiğini belirterek, Bursalı hayırseverlere ve gönüllü çalışanlara teşekkür etti.

Oruç, 4 bin 800 ton kapasiteli Defne yük gemisinin Pakistan’a birkaç gün içerisinde ulaşacağı müjdesini verdi. Oruç, “Bu geminin hazırlanmasında Bursalı gönüllülerimizin ciddi katkısı oldu. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022