İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Büyük gün 3 Haziran; Yetim Buluşması'nda buluşuyoruz
5. Uluslar arası Yetim Buluşması'nı Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz.
Türkiye 02.06.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı, 5. Uluslararası Yetim Buluşması’nı 3 Haziran’da Sütlüce’deki Haliç Kongre Merkezi’nde Saat 15.00’da gerçekleştirecek.

Dünya ve Türkiye’den yetim çocuklarımız 3 Haziran Pazar günü Sütlüce’deki Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde İHH 5. Uluslararası Yetim Buluşması gala programında olacak.

 

İHH İnsani Yardım Vakfı 5. Uluslararası Yetim Buluşması’na 13 ülkeden 80 çocuğumuz katılacak. Buluşmaya Arnavutluk, Azerbaycan, Endonezya/Açe, Filipinler/Moro, Filistin, Irak, Kırgızistan, Pakistan, Sierra Leone, Somali, Sri Lanka, Tanzanya ve Türkiye’den çocuklar katılacak. Mesut Kurtis ve Ömer Karaoğlu’nun eserlerini seslendireceği gala programında misafir yetimlerimiz kendi hazırladıkları sunumlarını sahneleyecekler. Bu yıl birincisi düzenlenen “Kutsal Emanetlerimiz Yetimler” temalı Beyaz Güvercin Kısa Film Yarışması’nın ödül töreni de program akışı içerisinde yapılacak. Çocuklarımız için ayrıca 4 Haziran günü Sakarya’da bir eğlence programı daha düzenlenecek.

3 HAZİRAN PROGRAM AKIŞI

16.00 - 16.10      Açılış - Kur’an-ı Kerim

16.10 - 16.20      İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın konuşması

16.20 - 16.30      Protokol konuşmaları ve plaket takdimi

16.30 - 16.45      1’inci ülke gösterisi

17.00 - 17.15      2’nci ülke gösterisi

17.15 - 17.35      Mesut Kurtiş mini konseri

17.35 - 18.00      Beyaz Güvercin Kısa Film Yarışması ödül töreni

18.00 - 18.15      3'üncü ülke gösterisi

18.15 - 18.40      Ömer Karaoğlu konseri

Türkiye ile birlikte dünyanın 14 farklı ülkesinden yetim çocukların ve aynı ülkelerden devlet ve sivil toplum yetkililerinin davet edildiği 5. Uluslararası Yetim Buluşması organizasyonumuz ulusal ve uluslararası TV kanallarından ve internette www.ihh.org.tr ‘den canlı yayınlanacak.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Sarıyer’de 300’den fazla esnaf bir günlük kazancını Gazze’ye bağışlıyor
Sarıyer’de 300’den fazla esnaf bir günlük kazancını Gazze’ye bağışlıyor
Sarıyer’de faaliyet gösteren 300’ü aşkın esnaf, bugünkü kazancını İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Gazze’ye bağışlayacak. Yardım kampanyasıyla ilgili düzenlenen basın açıklamasında konuşan İHH Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çalışkan, “Sarıyer’in İstinye, Pınar, Ferahevler ve Yeniköy Mahallelerinde faaliyet gösteren 300’den fazla esnafımız, bugünkü kazançlarını Gazze'ye bağışlama kararı aldılar. ‘Kazancım Gazze'de İyiliğe Dönüşüyor’ etkinliği ile esnaflarımız, kazançlarını Gazze’ye bağışlayarak hem önemli bir sorumluluk üstleniyor hem de toplumsal bir farkındalık oluşturuyor” dedi.
21.11.2025
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İHH, Sadakataşı Derneği, Deniz Feneri Derneği ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'nca "Gazze'ye Umut Ol" kampanyası düzenleniyor. İstanbul'da bulunan 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza sahibi, Gazze'ye destek olmak amacıyla bugün elde edecekleri kazançlarını STK'lar aracılığıyla Filistinlilere gönderecek.
12.10.2025
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025