İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Doğu Guta’daki ailelere insani yardım
Suriye rejimi tarafından kuşatma altında tutulan Doğu Guta’daki ailelere, İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveyt Kızılayı iş birliğiyle günlük sıcak yemek ve ekmek dağıtımına başlandı.
Suriye 27.02.2018

Suriye rejimi tarafından kuşatma altında tutulan Şam’ın Doğu Guta bölgesine İHH İnsani Yardım Vakfı’nın destekleri sürüyor. İHH, bölgede zor koşullar altında yaşayan sivillere Kuveyt Kızılay’ı işbirliğiyle günlük sıcak yemek ve ekmek dağıtımına başladı.

İnsani Yardım Çalışmaları kapsamında İHH, bölgedeki ailelerin sıcak yemek ve ekmek ihtiyacını karşılamak amacıyla günlük 8 bin 800 ekmek ve 5 bin kişilik sıcak yemek dağıtımına başladı. Yardımlar kapsamında bölgeye ayrıca 750 gıda kolisi ve 800 çocuk paketi ulaştırıldı.

img_6862.jpg

Doğu Guta’da son durum

Yaşanan saldırılar nedeniyle Doğu Guta’da yaşayan 400 bini aşkın sivil ağır şartlar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. İnsanlar, en temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekiyorlar. Yardımların, Doğu Guta halkının ihtiyaçlarını bir nebze olsun hafifletmesi bekleniyor.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

img_7239.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Yamanevler Metro Durağı'ndan Ümraniye Meydanı'na yürüdü.
07.01.2024
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birimi’nin öncülüğünde “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla araç konvoyu düzenlenecek. Yarın saat 20.00’de Maltepe Orhangazi Parkı’ndan başlayacak konvoy eylemi, Söğütlüçeşme’de sona erecek.
27.12.2023