İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Grup Yürüyüş'ten Mavi Marmara Konseri
Grup Yürüyüş, 29 Mayıs Pazar günü 18.30'da Fatih Saraçhane Parkı'nda "Mavi Marmara Konseri" verecek. Konsere Kardeşlik Çağrısı grubu da katılacak.
25.05.2011

Mavi Marmara katliamının yıldönümü etkinlikleri kapsamında Grup Yürüyüş Fatih Saraçhane Parkı'nda bir konser veriyor. Mavi Marmara ile ilgili yeni eserlerden ve Filistin direnişi ile ilgili repertuardan oluşacak konsere Kardeşlik Çağrısı grubu da katılıyor.

18.30'da başlayacak konser Fatih İtfaiyesi önündeki Saraçhane Parkı'nda yapılacak. Grup Yürüyüş, "Mavi Marmara Konseri" adını verdiği etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"29 Mayıs Pazar günü şarkılarımızı ve marşlarımızı Gazze için, Mavi Marmara şehitlerimiz için söyleyeceğiz... O gün direnişin öğretmenlerini sazımızla, sözümüzle ve marşlarımıza eşlik eden sıkılı yumruklarımızla selamlayacağız. Fatih Saraçhane Parkı'nda Filistin dostlarıyla oluşturduğumuz özgürlük korosu 'Yeryüzü özgürleşene kadar intifada sürecek!' diye haykıracak. Umutlarımıza pusu kuranlara 'Allah var, korku yok yüreğimizde!' diyecek. Sümeyye sabrıyla, Hamza cesaretiyle yola düşen kardeşlerimizi özlemle
anacak."

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024