İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH, Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Konferansı’na katıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Kenya’nın başkenti Nairobi’de düzenlenen Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Konferansı’na katıldı.
Kenya 11.05.2024

İki gün süren konferans, BM Küresel İletişim Departmanı öncülüğünde Kenya’nın başkenti Nairobi’deki BM Ofisi’nde gerçekleşti.

Konferansta; iklim değişikliği, insan hakları, sürdürülebilir kalkınma ve barış gibi çeşitli konularda oturumlar gerçekleşti. Etkinlikte, çok sayıda ülkeden sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hükümet yetkilileri, BM yetkilileri, aktivistler, akademi ve medya temsilcileri bir araya geldi. Konferansa, İHH İnsani Yardım Vakfı Uluslararası İlişkiler Departmanı’ndan temsilciler de katıldı.

kenya-1.jpg

Konferansın ana konularından biri de, Eylül ayında BM tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Geleceğin Zirvesi Programı oldu. Sivil toplum temsilcilerinin programla ilgili önerileri dinlendi.

Konferansta, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres de bir konuşma yaptı. Guterres konuşmasında, Gazze’de acil ateşkes çağrısında bulundu.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Bosnalı kuruluşlar Suriye’de iki okul inşa etti
Bosnalı kuruluşlar Suriye’de iki okul inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Islamska Zajednica Bosna Hersek Rijaset ve HO Merhamet Bosna kurumları ile Suriye'de iki okulun açılışını gerçekleştirdi.
13.06.2024
İstanbul’da “Gazze Kardeşlik Şenliği” düzenlendi
İstanbul’da “Gazze Kardeşlik Şenliği” düzenlendi
İHH İnsani Yardım Vakfı İstanbul Yetim Birimi tarafından, İstanbul’da ikamet eden yetim çocukların katıldığı karne şenliği programı düzenlendi. “Gazze Kardeşlik Şenliği” ismi verilen program, Fatih Mimar Sinan Stadı’nda gerçekleştirildi.
10.06.2024
İdlib’teki fizik tedavi merkezi ile yaralar sarılıyor
İdlib’teki fizik tedavi merkezi ile yaralar sarılıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye'nin Sarmada ilçesindeki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile kaza, saldırı veya sinir sistemi bozuklukları nedeniyle nörolojik hastalık geçiren sivillere uzman desteği sunuluyor.
09.06.2024