İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try₺
usd$
eur€
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try₺
usd$
eur€
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
İHH, İnsani Görev Kuralları imza törenine katıldı
İstanbul’da, Uluslararası Kızılay Kızılhaç Dernekleri Federasyonu (IFRC) ve Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) tarafından hazırlanan İnsani Görev Kuralları’nın imza töreni düzenlendi.
26.08.2024

Etkinlik, Türk Kızılayın ev sahipliğinde, aralarında Türkiye Diyanet Vakfı ve İHH İnsani Yardım Vakfı’nın da bulunduğu 12 sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirildi.

İnsani Görev Kuralları, insani krizlerde yardım aktörlerinin çalışmalarını koordine edici nitelikte çeşitli ilkeler sunuyor.

Düzenlenen imza töreni ile belirlenen ilkelerin Türkiye’deki sivil toplum kuruluşlarınca benimsenmesi hedeflendi.

579226109818.jpg

Törene, IFRC Türkiye Delegasyon Başkanı Jessie Thomson ve Dışişleri Bakanlığı İnsani ve Teknik Yardımlar Genel Müdürü Büyükelçi Korhan Karakoç’un yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşundan temsilciler katıldı.

İHH’nın İnsani Görev Kuralları’nı imzaladığı programda, vakfı temsilen İHH Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Talha Keskin ve Uluslararası Partnerlikler Birim Koordinatörü Hatice Kübra Koçak da hazır bulundu.

579220574858.jpg

 

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH 22 ülkede 10 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtıyor
İHH 22 ülkede 10 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik kırtasiye dağıtımları yapıyor. Vakıf, çalışma ile 22 ülkedeki 10 bin çocuğa destek ulaştırmayı hedefliyor.
14.09.2026
İHH Başkanı Bülent Yıldırım Erzurum’da konuştu: "İşgalci İsrail’i dünyada yalnızlaştırmalıyız"
İHH Başkanı Bülent Yıldırım Erzurum’da konuştu: "İşgalci İsrail’i dünyada yalnızlaştırmalıyız"
İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım, Erzurum'da düzenlenen basın toplantısında Kürt meselesi, çözüm süreci ve Filistin davasına ilişkin kritik açıklamalarda bulunarak süreçlere dair çözüm önerilerini paylaştı.
11.09.2026
İHH ve MEB İş Birliğiyle Kocaeli’de “İyilikte Yarışan Sınıflar Çalıştayı” düzenlendi
İHH ve MEB İş Birliğiyle Kocaeli’de “İyilikte Yarışan Sınıflar Çalıştayı” düzenlendi
Millî Eğitim Bakanlığı ile İHH İnsani Yardım Vakfı iş birliğinde yürütülen İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi kapsamında düzenlenen değerlendirme çalıştayı, 29-30 Ağustos 2026 tarihlerinde Kocaeli Darıca’da gerçekleştirildi.
Kocaeli
07.09.2026