İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH ve MFS-Emmaus arasında işbirliği protokolü
Bosna Hersek’te faaliyet gösteren Emmaus Uluslararası Dayanışma Forumu (MFS-Emmaus) temsilcileri, İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette, işbirliği protokolü ve Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan El-Yasemin Yetimhanesi’nin işletim projesi sözleşmesi imzalandı.
Bosna-Hersek 26.01.2024

Emmaus Uluslararası Dayanışma Forumu Başkanı Hamzalija Okanović, Başkan Yardımcısı Elmedin Skrebo ve beraberindeki heyetle birlikte İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret etti. Misafir heyeti İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın ve İHH Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kaya karşıladı.

636566331619.jpg

Fikir alışverişinde bulunuldu

Ziyaret kapsamında, iki kurum arasında işbirliği protokolü ve Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan El-Yasemin Yetimhanesi’nin işletim projesi sözleşmesi imzalandı.

Görüşmede ayrıca; Bosna Hersek, Filistin, Suriye ve Türkiye deprem bölgelerindeki son durumlar hakkında bilgi paylaşımında bulunulurken, uygulanabilecek projeler hakkında da fikir alışverişi yapıldı.

İlgili haberler
Tümünü gör
“Çok yakında hareket tarihini kamuoyuna duyuracağız”
“Çok yakında hareket tarihini kamuoyuna duyuracağız”
Uluslararası Özgürlük Filosu Koalisyonu, Gazze’ye yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak olan filoyla ilgili basın açıklaması düzenledi. Toplantıda konuşan Us Boat to Gaza’dan Huwaida Araf, “Özgürlük Filosu Hareketi özellikle son 6 aydan bu yana Gazze’de yaşanan katliama karşı kalınan bu sessiz tutumdan dolayı milyonlarca insanın desteğiyle bu yola çıkmaya hazırlandı” dedi. Us Boat to Gaza’dan Ann Wright ise, “Hazırlıklar devam ediyor, çok yakın bir tarihte hareket tarihi ile alakalı kamuoyuna bilgilendirme yapacağız” dedi.
19.04.2024
Beyazıt'ta Gazze için yürüyüş düzenlenecek
Beyazıt'ta Gazze için yürüyüş düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından Beyazıt Meydanı'ndan başlayacak ve Ayasofya Camii'nde sona erecek olan "Gazze'yi Unutma" yürüyüşü düzenlenecek.
18.04.2024
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Nijer'in başkenti Niamey'e bağlı Goudel bölgesinde inşa edilen Mevlana İdris İlkokulu’nun açılışı yapıldı.
17.04.2024