İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH’dan madde bağımlılığına karşı bilinçlendirme semineri
İHH Yetim Çalışmaları Birimi madde bağımlılığına karşı bilinçlendirme semineri düzenledi.
Türkiye 15.10.2012

İHH Yetim Çalışmaları Birimi geçtiğimiz Cumartesi günü annelere yönelik, madde bağımlılığına karşı bilinçlendirme amaçlı “Sokaktaki Tehlikelere Karşı Bilgili Ol, Çocuğunu Koru” adlı bir seminer düzenledi.

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın sponsor aile sistemi ile desteklenen yetim çocukların annelerinin yoğun ilgi gösterdiği program vakfın Fatih’teki genel merkezinde gerçekleştirildi. Psikolog Fatih Kılıçarslan’ın konuşmacı olarak katıldığı seminer programı sabah kahvaltısıyla başladı.

Kılıçarslan’ın interaktif sunumunu dikkatle dinleyen anneler seminer sonrasında memnuniyetlerini dile getirdiler. Program sonunda ayrıca anneler ve çocukları için hazırlanmış hediye paketleri katılımcılara takdim edildi.

İHH Yetim Çalışmaları Birimi bundan sona düzenlenecek seminerler konusunda katılımcı annelerin fikirlerini almak için anket çalışması yapmayı da ihmal etmedi.

Dünyada ve Türkiye'de yetimlere sponsor olmak ve Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022