İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH’dan sokakları ısıtan kampanya
İHH, kullanılmayan eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaşması amacıyla "Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtsın" sloganıyla bir kampanya başlattı.
Türkiye 06.01.2016

İHH, kullanılmayan eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaşması amacıyla "Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtsın" sloganıyla bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ilk olarak İHH İnsani Yardım Vakfı ile Üsküdar Belediyesi iş birliğiyle Üsküdar Marmaray İstasyonu'nun çıkış noktasında stand kuruldu.

"Dolabında Durmasın, Sokakları Isıtsın" sloganıyla konulan standa oluşturulan giyecek askısına hayırseverler tarafından asılacak giysilerin ihtiyaç sahiplerine ulaşması hedefleniyor.

Şubat ayı sonuna kadar Üsküdar’da kalacak standın başında ihtiyaç sahiplerinin kalabalık içerisinde kıyafetleri almaya gelmeyeceği düşünülerek herhangi biri görevli bulunmayacak. 

Vatandaşlardan ve ihtiyaç sahiplerinden büyük ilgi gören kampanya kapsamında İstanbul ya da Anadolu’da yaşadığı yerde sokakları ısıtmak isteyenler sokaklariisitin@gmail.com adresine mail atarak görsel talep edebilir.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022