İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kadın STK yöneticilerine liderlik eğitimi
Uluslararası Gönüllü Kuruluşlar Konseyi (ICVA) tarafından, İHH’nın da içinde bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticilerine 4 gün süren "İnsani Yardım Alanında Liderlik" eğitimi verildi.
Afrika, Ortadoğu 20.12.2022

Uluslararası Gönüllü Kuruluşlar Konseyi (ICVA), Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticilerine yönelik "İnsani Yardım Alanında Liderlik" eğitimi verdi. İstanbul’da verilen eğitim, 4 gün sürdü. Eğitime, İHH İnsani Yardım Vakfı görevlileri de katıldı.

ff0cdb39-8c59-4a89-89c5-03de26843bbf.jpeg

Farklı alanlarda eğitimler verildi

Eğitimle, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde insani yardım çalışmalarında faal olarak yer alan kadın yöneticilerin liderlik bilgilerinin ve becerilerinin geliştirilmesi hedeflendi. Eğitim programında, insani yardım ve liderlikte temel kavramlar; insani yardım liderliğinde kadın hakları, rolü ve sorumlulukları; savunuculuk ve politika; etkileme ve liderlik becerileri gibi konular işlendi.

Eğitime, İHH’nın yanı sıra Mısır, Irak, Ürdün, Libya, Lübnan, Filistin, Suriye ve Türkiye'de faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarından 20 kadın görevli katıldı.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Bosnalı kuruluşlar Suriye’de iki okul inşa etti
Bosnalı kuruluşlar Suriye’de iki okul inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Islamska Zajednica Bosna Hersek Rijaset ve HO Merhamet Bosna kurumları ile Suriye'de iki okulun açılışını gerçekleştirdi.
13.06.2024
İstanbul’da “Gazze Kardeşlik Şenliği” düzenlendi
İstanbul’da “Gazze Kardeşlik Şenliği” düzenlendi
İHH İnsani Yardım Vakfı İstanbul Yetim Birimi tarafından, İstanbul’da ikamet eden yetim çocukların katıldığı karne şenliği programı düzenlendi. “Gazze Kardeşlik Şenliği” ismi verilen program, Fatih Mimar Sinan Stadı’nda gerçekleştirildi.
10.06.2024
İdlib’teki fizik tedavi merkezi ile yaralar sarılıyor
İdlib’teki fizik tedavi merkezi ile yaralar sarılıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye'nin Sarmada ilçesindeki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile kaza, saldırı veya sinir sistemi bozuklukları nedeniyle nörolojik hastalık geçiren sivillere uzman desteği sunuluyor.
09.06.2024