İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Miniklerden anlamlı bağış
Gül Çocuk Yuvası öğrencileri, iki katarakt ameliyatı yapılması ve bir yetime sponsor olmak için kumbaralarına doldurdukları 1.497 TL’yi, İHH İnsani Yardım Vakfı’na teslim ettiler.
Türkiye 26.02.2014

Gül Çocuk Yuvası otuz yedi öğrencisi ile İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret etti. 4-6 yaş arasındaki öğrenciler ve öğretmenleri, İHH Yetim Birimi yetkilileri eşliğinde vakıf merkezini gezdiler.

Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” proje sunumunu izleyen öğrenciler daha sonra “Kelebek Etkisi” adlı çizgi filmini izlediler. Kampanya kapsamında doldurdukları kumbaraları teslim eden minikler, İHH İnsani Yardım Vakfı’na 1.497 TL bağışladılar. Bağışladıkları para ile İki katarakt ameliyatı karşılamak isteyen minikler, 1.080 TL ile de bir yetimin yıllık masrafını üstlendiler.

Vakıf yetkilileri çocuklara ayrılırken onlara kek, balon ve hikâye kitapları hediye etti.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022