İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Numan Kurtulmuş vakfımızı ziyaret etti
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş vakfımızı ziyaret ederek Genel Başkanımız Bülent Yıldırım ile görüştü. Kurtulmuş, vakfımızın yurt içi ve yurt dışında yürüttüğü projeler hakkında
Türkiye 22.12.2008

Numan Kurtulmuş, insanların sosyal yardım projelerine aktif olarak katılmalarında İHH’nın önemli katkılarda bulunduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bizim medeniyetimizin özünde yardımlaşma ve paylaşma değerleri vardır. Vakıf kültürü de bu değerler üzerinden hassasiyetle durulmasından ortaya çıkmıştır. İHH bugün vakıf kültürünü yaşatan önemli kurumlarımızdandır. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yürüttüğü projelerle milletimizin teveccühünü kazanmıştır”

Emperyalist güçlerin İslam coğrafyası üzerindeki oyunlarına dikkat çeken Kurtulmuş, “İslam dünyası bugün zor durumda. Başka coğrafyalarda işgal, fakirlik ve cehaletle boğuşan Müslümanların yardımımıza ihtiyaçları var. Bu noktada yardım kuruluşları Türkiye halkı ile bu bölgelerdeki insanlar arasında adeta köprü görevi görüyor. Yardım kuruluşları uzağı yakın etti. İHH’nın 110 ülke ve bölgede sosyal yardım projeleri yürütmesi de bunun bir ifadesidir” dedi.

Genel Başkanımız Bülent Yıldırım ise nazik ziyaretinden dolayı Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a teşekkür ederek vakfımızın gerçekleştirdiği kurban kampanyası, Afrika'da halen devam eden ve herkesin takdirini kazanan katarakt projesi, yine Afrika eksenli yürütülen su kuyuları projesi ve dünyanın kriz bölgelerine yapılan insani yardımlar hakkında ayrıntılı bilgeler verdi.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan İran’a insani yardım: 7 tır uğurlandı
İHH’dan İran’a insani yardım: 7 tır uğurlandı
İHH İnsani Yardım Vakfı, İran’da yaşanan İsrail ve ABD saldırılarının ardından insani krizle karşı karşıya kalan sivil halk için geniş kapsamlı bir yardım seferberliği başlattı. Daha önce 4 tırı İran’a gönderen vakıf, ilaç, gıda kolisi ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan 7 tırı daha ülkeye uğurladı.
14.05.2026
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Lübnan’da 2 Mart 2026’dan bu yana artan İsrail saldırıları neticesinde derinleşen insani krize karşı Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Sadakataşı Derneği organizesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı, Yetim Vakfı ve Yeryüzü Çocukları Derneği tarafından hazırlanan ve içerisinde acil ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 38 konteynerlik yardım gemisi, savaş mağduru sivillere umut olmak üzere Beyrut Limanı’na ulaştı.
20.04.2026
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan çalışmaları kapsamında Gazze’de her gün 165 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor.
11.03.2026