İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Filistin Gecesi’ne büyük ilgi
İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde dopdolu bir "Filistin Gecesi" düzenlendi. İHH gönüllülerinden Yasemin Özata ve Zeynep Bilirli’nin organizesiyle düzenlenen gecede elde
Türkiye 24.11.2011

Filistin Gecesi’nde salonu dolduran konuklara, Serdar Tuncer şiir, Mustafa Cihat, Ömer Karaoğlu ve Grup Genç de ezgilerini seslendirirken, İHH Ortadoğu Masası Koordinatörü Hasan Aynacı da Filistin’de halen devam eden zulmü anlattı. Gecede elde edilen gelir, Filistin’de yaşanan ambargo ve savaş nedeniyle yetim kalan çocuklara gönderilmek üzere vakfımıza bağışlandı.

İHH Ortadoğu Masası Koordinatörü Hasan Aynacı’nın konuşması ile başlayan gecenin sunuculuğunu İbrahim İnecik yaptı. Aynacı, Filistin tarihinden ve halen halkın maruz kaldığı abluka zulmünden söz ettiği konuşmasını, Filistin meselesine sahip çıktıkları için salonu dolduran konuklara teşekkür ederek bitirdi. Mustafa Cihat, Serdar Tuncer, Ömer Karaoğlu, Grup Genç ezgi ve şiirleriyle geceye renk katarken, semazen ekibi de gerçekleştirdiği sema gösterisiyle geceye damgasını vurdu.

Konser öncesi açılan stantta yine gönüllülerin ürettirdikleri anahtarlıklar, bileklikler, Mavi Marmara kumbaraları satılarak, geliri Filistin’de yetim kalan çocuklara gönderilmek üzere vakfımıza bağışlandı

Online Bağış için Tıklayın

Banka Hesap Numaraları için Tıklayın

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022