İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Vicdan Konvoyu Cumhurbaşkanlığı’nda
Vicdan Konvoyu temsilcileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlandı.
Suriye 07.03.2018

İstanbul’dan yola çıkan Vicdan Konvoyu, ikinci gününe Ankara’da uyandı. Yapılan basın açıklamasının ardından konvoy Adana’ya doğru yola çıktı. Konvoy kadınları adına yurt içi ve yurt dışından gelen vicdan sahibi kadınlardan oluşan bir grup temsilci heyet ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile görüştü.

detay1.jpg

Konvoy amacının ve Suriyeli mahpus kadınların hikayelerinin anlatıldığı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, konvoya olan desteklerini iletti. 55 ayrı ülkeden gelen heyetteki temsilci kadınların Suriye hapishanelerinde yaşananları anlatmalarının ardından görüşmede duygulu anlar yaşandı.

detay-2.jpg

Görüşme hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

hatira.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Yamanevler Metro Durağı'ndan Ümraniye Meydanı'na yürüdü.
07.01.2024
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birimi’nin öncülüğünde “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla araç konvoyu düzenlenecek. Yarın saat 20.00’de Maltepe Orhangazi Parkı’ndan başlayacak konvoy eylemi, Söğütlüçeşme’de sona erecek.
27.12.2023