İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Yaptığı resmi Filistin’e bağışladı
İHH Erzurum gönüllüleri tarafından “Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım” projesine destek için bir program düzenlendi. Programda Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyan Yusuf Senem’in yaptığı resi
Filistin, Ortadoğu, Türkiye 10.04.2010

Anadolu’nun her köşesinde gerçekleştirilen ‘’Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’’ destek programlarına Erzurum gönüllüleri de katıldı.

Erzurum gönüllüleri tarafından düzenlenen programa katılan İHH Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Sönmez bir konuşma yaptı. Sönmez, katılımcılara İHH’nın projeleri hakkında bilgi verdi. Gülden Sönmez ayrıca konuşmasında ‘’Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’’ organizasyonu hakkında Erzurumluları bilgilendirdi. 

Sönmez, ambargo altındaki Filistin halkına insani yardım malzemelerini götürmek için Mayıs ayı içerisinde gemilerle Gazze’ye gitmeyi planladıklarını belirtti. Çalışmaya 42 ülkeden sivil toplum kuruluşlarının destek olduğunu ifade eden Sönmez, Erzurum halkının da desteklerini beklediklerini söyledi. 

Sönmez’den sonra diğer konuklar da kürsüye çıkarak Filistin konusunda yapacakları çalışmaları anlattılar. 

Programın yapıldığı salonda ayrıca resim sergisi düzenlendi. Erzurum Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden Yusuf Senem yaptığı tabloyu, Gazze halkına gönderilmesi için bağışladı. Tablo açık artırma ile satıldı. Geliri İHH’ya bağışlandı. Genç sanatçı Yusuf Senem, “Eserimin böyle hayırlı bir şekilde değerlendirilmesinden büyük mutluluk yaşadım” dedi. 

İlgili haberler
Tümünü Gör
Vanlı öğrencilerin katkılarıyla Gazze’de 9 yardım projesi
Vanlı öğrencilerin katkılarıyla Gazze’de 9 yardım projesi
Van İHH ve Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği çerçevesinde Gazze’ye yardım organizasyonu gerçekleştirildi. Okullarda düzenlenen programlardan elde edilen gelirle Gazze’de 9 farklı alanda insani yardım çalışmalarında bulunuldu.
20.01.2026
Kocaeli'de 12’nci Yetim Dayanışma Gecesi Programı düzenlendi
Kocaeli'de 12’nci Yetim Dayanışma Gecesi Programı düzenlendi
İHH İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Şubesi’nin düzenlemiş olduğu 12’nci Yetim Dayanışma Gecesi, Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlikte elde edilen tüm gelir, Filistinli yetimler için kullanılacak.
Kocaeli, Yetim
21.12.2024
Bangsamoro’da Hatice Cemil Atay Eğitim Merkezi açıldı
Bangsamoro’da Hatice Cemil Atay Eğitim Merkezi açıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Bangsamoro’da, Hatice Cemil Atay Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bin 868 metrekare olarak inşa edilen Hatice Cemil Atay Eğitim Merkezi, bölgedeki yetimlere barınma, eğitim ve ibadet olanakları sağlayacak geniş bir eğitim merkezi olarak hizmete açıldı.
29.11.2024