İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetim Çalışmaları İstişare Toplantısı yapıldı
Yetim Çalışmalarımız Konya’daki istişare toplantısında müzakere edildi.
Türkiye 01.05.2012

Tüm çalışmalarında istişareyi ön planda tutan İHH İnsani Yardım Vakfı ‘Yetimlere Dünyanızda Yer Açın’ kampanyası ve Yetim Dayanışma Günleri programı için Konya’da 2 günlük istişare toplantısı düzenledi.

Yetim dayanışma günleri Türkiye’nin dört bir yanından gelen il teşkilatlarıyla müzakere edildi.

Bu yıl dokuzuncusu yapılan istişare toplantısına katılan Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Şanlıurfa, Diyarbakır, Tatvan, Karaman, Adana, Adıyaman, Maraş, Gaziantep, Zonguldak, Sakarya, Van illerinde faaliyet gösteren İnsani Yardım Dernekleri kampanya döneminde kendi illerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Konya İnsani Yardım Derneği Başkanı Hidayet Yılmaz’ın selamlama konuşmasıyla başlayan program geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. 2 gün süren toplantıda konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Yetim Birimi Başkanı Murat Yılmaz, 1 Şubat -31 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Yetimlere Dünyanızda Yer Açın’ kampanyası ve Yetim Dayanışma Günleri programı çerçevesinde yapılan faaliyetler hakkında il temsilcilerini bilgilendirdi.

Ayrıca 5.Uluslararası Yetim Buluşması, Ramazan etkinlikleri, Değerler Eğitimi çalışmaları ve yaz etkinlikleri gibi gelecek günlerde gerçekleşecek faaliyetlerde istişare edildi. Katılımın yoğun olduğu program şimdiye kadar yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve bundan sonraki sürece yönelik olarak tecrübe ve temennilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024