İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetim kızlarımızın karne sevinci
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yetim çocuklar için açtığı Aceh İstanbul Yetimhanesi’nde kalan kızlarımız, 2011–2012 eğitim döneminin sömestr karnelerini aldı. Bölgede bulunan ekiplerimiz kızlarımızın kar
Endonezya 12.01.2012

Aceh İstanbul Yetimhanesi’nde okuyan kızlarımızın 2011–2012 ilk dönem karne sevincine bölgede bulunan Endonezya Koordinatörümüz Reşat Başer ortak oldu. Karnelerini alan ilköğretim ve lise öğrencisi kızlarımız bir haftalık ara tatile girdi. Başer, ilk dönem karnelerini alan yetim kızlarımızla ilgilenerek eğitimleri hakkında detaylı bilgi aldı. Başarı puanları ve öğretmenlerinin gözlemleriyle genel olarak bütün kızlarımızın başarılı bir dönem geçirdikleri görüldü.

Aceh İstanbul Yetimhanesi’nden 7 kızımız sınıflarında birinci olarak başarılarını kanıtladı. Kızlarımızdan dereceye girenleri tek tek tebrik eden arkadaşlarımız, onların bu başarılarının öncelikle Türkiye’deki sponsor ailelerini çok mutlu edeceğini ifade ettiler.

Geçen dönemi sınıfında beşinci olarak bitiren Rızkına isimli kızımız, bu yıl sınıfında birinci olma başarısını yakaladı. En başarılı öğrencilerimizden Yulianti ise önceki dönemlerde olduğu gibi yine birinciliği elden bırakmadı. Yetim öğrencilerin başarılarını kutlayan Endonezya Koordinatörümüz Reşat Başer, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Online Bağış için Tıklayın

Banka Hesap Numaraları için Tıklayın

İlgili haberler
Tümünü gör
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024