İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Umudun Krokisi
Taha Sağır 13.02.2023

Fatma ablanın çizip bize verdiği krokiye göre enkazda ilerlemeye çalışıyorduk. Bazı aralıklardan ancak sürünerek geçebildik. Yıkıntılardan dolayı giremediğimiz odaları da yılan kamerayla kontrol ettik. İçerde her şey birbirine karışmıştı.

Enkazın içinde emekleyerek ilerliyorduk. Karşımıza bir ranza çıkınca çocuk odasında olduğumuzu fark ettik. Üç kardeş bu odada yaşıyormuş. Kapağı kırılan elbise dolabındaki tozlu çocuk kıyafetlerini ve yere düşen ders kitaplarını görünce tarif edemeyeceğim duygular yaşadım. 

563251271729.jpeg

Fatma ablanın çizip bize verdiği krokiye göre enkazda ilerlemeye çalışıyorduk. Bazı aralıklardan ancak sürünerek geçebildik. Yıkıntılardan dolayı giremediğimiz odaları da yılan kamerayla kontrol ettik. İçerde her şey birbirine karışmıştı. Kimseye ulaşamadığımız için enkazdan çıkmak zorunda kaldık. Ancak umuduz devam ediyor. Çünkü ne zaman tükenmeye yaklaşsa, müjdeli bir haber aldık.

Taha Sağır, Kahramanmaraş

Arama kurtarma ve acil yardım ekiplerimiz deprem bölgesinde çalışmalarına devam ediyor. Siz de destek olabilir, bir kişinin kurtarılmasına vesile olabilirisiniz .

Depremzedeleri yalnız bırakmayalım