İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH Amsterdam’da düzenlenen Etik ve Uyum Zirvesine katıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Society of Corporate Compliance and Ethics (SCCE) tarafından Amsterdam'da düzenlenen Etik ve Uyum Zirvesine katıldı. 3 gün süren zirvede, etik ve uyum çalışmalarındaki güncel meseleler ile yapay zeka ve yeşil politikalar gibi gündemler ele alındı.
27.04.2023

Society of Corporate Compliance and Ethics (SCCE) tarafından Amsterdam'da Etik ve Uyum Zirvesi düzenlendi. 3 gün süren zirveye, İHH İnsani Yardım Vakfı da katıldı.

300’den fazla katılımcı hazır bulundu

50’den fazla oturumun gerçekleştirildiği zirveye çeşitli sektör ve kuruluşlardan 300’ü aşkın temsilci hazır bulundu.

Program kapsamında; etik ve uyum çalışmalarındaki güncel meseleler, yeşil politikalar ve yapay zeka gibi gündemlerle değerlendirmeler ve fikir alış verişleri yapıldı.

Zirveye, İHH’yı temsilen İHH Uyum ve Risk Birimi Koordinatörü Abdulkerim Erim ve Medeni Şahin katıldı.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH Kadın, Sivil Toplumda Kadın Panelini düzenledi
İHH Kadın, Sivil Toplumda Kadın Panelini düzenledi
İHH İnsan Yardım Vakfı’nın kadın yapılanması olan, İHH Kadın Birimi “Teorik ve Pratik Yönleriyle Sivil Toplumda Kadın” konulu panelini gerçekleştirdi.
İstanbul
12.04.2025
“Gazze için sokaklara çıkın, meydanlara inin”
“Gazze için sokaklara çıkın, meydanlara inin”
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarıyla ilgili basın açıklaması düzenlendi. Basın toplantıda konuşan İHH Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım, Müslüman devletlerin liderlerinin kendilerine gelmeleri gerektiğini belirterek, “İsrail ile normalleşme büyük bir ihanettir. Normalleşme halkı yokluğa mahkûm etmektir. Sokaklara çıkın meydanlara inin. Amerika ve İsrail karşıtlığını ortaya koyun. Amerika ve İsrail'e yapılan bütün ticaretlerin kesilmesini isteyin. Enerji boru hatlarının durdurulmasını isteyin” dedi.
10.04.2025
Gazze Ölüyor, Ayağa Kalk!
Gazze Ölüyor, Ayağa Kalk!
İşgalci İsrail saldırılarına devam ediyor. Kadın, çocuk ve siviller öldürülüyor. Zulme sessiz kalma, ayağa kalk!
08.04.2025