İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü Küresel Partnerler Toplantısı’na katıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Küresel Gıda Güvencesi Kümesi’nin Roma’da düzenlediği Gıda Güvencesi Sektörü Küresel Partnerler Toplantısı’na katıldı.
23.12.2022

Kriz bölgelerinde gıda alanında faaliyet yürüten kurumların aynı çatı altında buluştuğu Küresel Gıda Güvencesi Kümesi tarafından Roma’da Gıda Güvencesi Sektörü Küresel Partnerler Toplantısı düzenledi. Toplantıya İHH İnsani Yardım Vakfı’nı temsilen İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın ve İHH Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü Talha Keskin katıldı.

1.jpeg

Toplantıda, “Küresel Gıda Güvencesi Sektörünün 2023-2025 Stratejisi” başlığı geniş bir şekilde ele alındı. Üç gün süren etkinlik boyunca katılımcılar, yaptıkları görüşmeler ve toplantılarda fikir alışverişinde bulundu. Görüşmelerde, İHH temsilcileri Vakfın gıda alanındaki tecrübelerini diğer kurum temsilcileriyle paylaştı.

2.jpeg

İHH, gıda güvencesi projelerine devam ediyor

İHH, Suriye’de 3 yıldır UN OCHA tarafından fonlanan gıda güvencesi projelerini yürütüyor. Türkiye ve Suriye’nin yanı sıra Afganistan, Somali, Sudan, Lübnan, Nijer ve Yemen'de de gıda güvencesi koordinasyonuna aktif olarak devam ediyor. İHH, dünya genelinde etkisini hissettiren gıda güvencesi krizlerine karşı çalışmalarını sürdürüyor.

3.jpeg

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Nijer'in başkenti Niamey'e bağlı Goudel bölgesinde inşa edilen Mevlana İdris İlkokulu’nun açılışı yapıldı.
17.04.2024
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
İHH’nın da aralarında bulunduğu Çocuk Hakları Platformu, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, işgalci İsrail’in çocuklara yönelik saldırılarına karşı dünya genelinde güçlü adımlar atılmadığı için saldırılarını daha artırdığı vurgulandı.
Yetim
25.03.2024
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Yetimler Gençlere Emanet Projesi’nin protokolü 5 yıl daha uzatıldı. Protokol, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu tarafından imzalandı.
Yetim
21.03.2024