İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH HNPW etkinliğine katıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Cenevre’de düzenlenen İnsani Ağlar ve Ortaklıklar Haftası (HNPW) etkinliğine katıldı.
09.05.2023

İsviçre’nin Cenevre şehrinde İnsani Ağlar ve Ortaklıklar Haftası (HNPW) etkinliği düzenlendi. 4 günü uzaktan bağlantılarla 4 günü ise yüz yüze olarak düzenlenen etkinliğe, pek çok ülkeden sivil toplum kuruluşları, akademisyenler, özel sektör temsilcileri, BM kuruluşları ve üye devletlerin temsilcileri katıldı.

470906791922.jpeg

Fikir alışverişinde bulunuldu

Etkinlikte, insani yardım alanında çalışan profesyoneller tecrübe paylaşımı ve fikir alışverişinde bulundu. STK’ların uluslararası bağlantılar kurduğu etkinlikte ayrıca, yaşanabilecek olası krizlere yönelik hazırlık çalışmaları ve birçok toplantı gerçekleştirildi.

470924493564.jpeg

Uluslararası Arama Kurtarma Danışma Grubu (INSARAG) üyelik sürecini takip eden İHH İnsani Yardım Vakfı da etkinliğe katıldı.

Etkinlikte İHH’yı temsilen, Genel Sekreter Durmuş Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kaya, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Mustafa Talha Keskin, Orta Doğu Masası Koordinatörü Umut Bilgin ve Uluslararası İlişkiler Görevlisi Yavuz Sofi hazır bulundu.  

İnsani Ağlar ve Ortaklıklar Haftası (HNPW) etkinliği, 2015’ten bu yana her yıl düzenleniyor.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Nijer'in başkenti Niamey'e bağlı Goudel bölgesinde inşa edilen Mevlana İdris İlkokulu’nun açılışı yapıldı.
17.04.2024
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
İHH’nın da aralarında bulunduğu Çocuk Hakları Platformu, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, işgalci İsrail’in çocuklara yönelik saldırılarına karşı dünya genelinde güçlü adımlar atılmadığı için saldırılarını daha artırdığı vurgulandı.
Yetim
25.03.2024
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Yetimler Gençlere Emanet Projesi’nin protokolü 5 yıl daha uzatıldı. Protokol, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu tarafından imzalandı.
Yetim
21.03.2024