İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
İHH ve Bath Üniversitesi tarafından yürütülen staj programı tamamlandı
İHH Uluslararası Partnerlikler Birimi İnsani Politikalar ve Araştırmalar Masası ile İngiltere Bath Üniversitesi tarafından yürütülen staj programı tamamlandı. Staj programında eğitim gören 6 yüksek lisans öğrencisi, kapanış programı kapsamında İHH Genel Merkezi’ni ziyaret etti.
26.08.2025

Öğrenciler, staj programı süresince İHH’nın Yetim ve Uluslararası Partnerlikler birimlerinde çeşitli çalışmalara katıldılar. Ayrıca İnsani Politikalar ve Araştırmalar Masasında görev alarak hem araştırma hem de saha çalışmalarına destek oldular.

6 ay süren staj programının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, kapanış programı çerçevesinde İHH Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Birim tanıtımlarının gerçekleştirildiği kapanış programında ayrıca, Afet Koordinasyon Merkezi’ne de ziyarette bulunuldu.

538900207694.jpg

Stajyer öğrenciler, yaptıkları geri dönüşler ile staj programının ve kapanış etkinliğinin tez çalışmalarına ve kariyer yolculuklarına önemli katkılar sağladığını belirtti.

 

İlgili haberler
Tümünü Gör
İsrail’in alıkoyduğu Global Sumud Filosu aktivistleri İstanbul’a ulaştı
İsrail’in alıkoyduğu Global Sumud Filosu aktivistleri İstanbul’a ulaştı
Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla nisan ayında yola çıkan Global Sumud Filosu’na yönelik İsrail saldırısında alıkonulan aktivistler İstanbul’a ulaştı.
02.05.2026
Sumud İçin Ayağa Kalk
Sumud İçin Ayağa Kalk
İnsanlığın ve özgürlüğün sesi olmak, Sumud’a yönelik saldırıyı kınamak amacıyla toplanıyoruz. "Sumud İçin Ayağa Kalk" sloganıyla bu akşam saat 20.00’da Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden İsrail Konsolosluğu’na yürüyüş düzenlenecek.
30.04.2026
İHH, bu yıl 61 ülkede 3,5 milyon kişiye kurban ulaştırmayı hedefliyor
İHH, bu yıl 61 ülkede 3,5 milyon kişiye kurban ulaştırmayı hedefliyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, bu sene “Kurban Kardeşliğe Çağrı” sloganıyla Türkiye dahil 61 ülkede yaklaşık 3,5 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor. Vakıf bu yıl kurban hisse bedelini 11 bin 500 TL olarak belirledi.
30.04.2026