İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH'da Gazze ve Suriye gündemli STK toplantısı
65 Sivil Toplum Kuruluşu ve kanaat önderi istişare toplantısı yaptı.
Filistin, Filistin-Gazze, Ortadoğu, Suriye, Türkiye 21.11.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. 65 Sivil Toplum Kuruluşu ve kanaat önderi İHH Başkanı Av. Bülent Yıldırım'ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

İstişare toplantısında Gazze ve Suriye'de yaşananlar masaya yatırılarak yapılması gerekenler, atılması gereken adımlar ele alındı.

Pek çok başlıkta bilgilendirme ve istişarelerin yapıldığı toplantıda "toplumsal duyarlılık konusunda ortak hareket, eylem ve söylem birliği; yapılacak yardımlar konusunda birlikte daha güçlü çalışmalar yapılması fikri" öne çıktı. 

"Birlikte istişare", "birlikte uygulama", "etkin yardımlaşma çalışmalarında istikrarın sürdürülmesi" konularında ortak irade ortaya konuldu.

Ayrıca Gazze'de ve Suriye'de "yaşananların doğru anlaşılması", "gerçek bilgilere ve doğru kaynaklara itibar edilmesine" de vurgu yapıldı.

[video-293]

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022