İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH’nın Ramazan kumanya tırları yola çıktı
Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte İHH İnsani Yardım Vakfı çalışmalarına hız verdi. Ramazan ayı içerisinde Türkiye’de dağıtımları gerçekleştirilecek gıda paketleri İHH’nın Çorlu deposunda hazırlanarak dualar eşliğinde yola çıktı.
Türkiye 18.06.2014

İHH İnsani Yardım Vakfı her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacak. İHH ekipleri Türkiye içerisinde 78 ilde ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayını rahat geçirebilmeleri için gıda yardımı yapacak.



Günler öncesinde başlayan çalışmaların ardından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak gıda paketleri İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Çorlu deposunda büyük bir titizlik ile hazırlandı.

Dün itibari ile tırlara yüklenen gıda paketleri depomuzda yapılan dua eşliğinde belirlenen illerle doğru hareket etti.



İHH İnsani Yardım Vakfı’nın bu yılki Ramazan çalışmaları kapsamında 78 ilde yaklaşık 25 bin gıda paketi dağıtılacak. Ayrıca yetim ve muhtaç çocuklar için de 10 bin adet özel gıda paketleri hazırlanarak dağıtımları gerçekleştirilecek.

İsteyen hayırseverlerimiz vakfımız aracılığıyla 80 TL karşılığında bir gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bir ailenin ramazanı rahat geçirmesini sağlayabilirler.

> Kumanya Bağışı İçin Tıklayınız


 

İlgili haberler
Tümünü Gör
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 460 hisse kurbanlık kesimi yaparak, etlerini savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
16.06.2024
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Şam Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yerli tohum üzerinde yapılan çalışmalar sonrası seralarda yetiştirilen tarım ürünleri ilk mahsulünü verdi.
11.06.2024
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye’nin İdlib ili kırsalındaki kamplarda yaşayan ailelere, Bingöl İHH tarafından gönderilen 185 bin paket dayanıklı ekmek dağıtıldı.
31.05.2024