İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İstanbul’da “Gazze Kardeşlik Şenliği” düzenlendi
İHH İnsani Yardım Vakfı İstanbul Yetim Birimi tarafından, İstanbul’da ikamet eden yetim çocukların katıldığı karne şenliği programı düzenlendi. “Gazze Kardeşlik Şenliği” ismi verilen program, Fatih Mimar Sinan Stadı’nda gerçekleştirildi.
Filistin-Gazze 10.06.2024

Karne alacak çocukların eğlenmesi ve Filistin’de yaşananlara karşı farkındalıklarının artması amaçlanan programa, İstanbul’da ikamet eden yüzlerce çocuk anneleriyle birlikte katıldı.

 

Birçok etkinlik ve oyun alanının kurulduğu programda, Nasreddin Hoca ve Karagöz Hacivat gösterileri, Resul Aydemir (Misal) konseri, kareografi ve akrobasi gösterileri düzenlendi. Çocuklar; şişme oyun alanları, jenga oyun alanları, geleneksel oyun alanları ve aktivite noktalarında doyasıya eğlendi.

4.jpg

Yemek ve dondurma ikramlarında bulunulan programda, İHH Arama Kurtarma Birimi’ne bağlı arama kurtarma köpekleri de bir gösteri yaptı.

5.jpg

Programda çocuklar hep birlikte Türkiye ve Filistin bayrağı ile Mescid-i Aksa görselinin bulunduğu “Özgür Filistin” yazılı pankart açtı.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi ile 42 ülkedeki 8 bin 488 yetime destek
İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi ile 42 ülkedeki 8 bin 488 yetime destek
Milli Eğitim Bakanlığı ve İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yürütmüş olduğu İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi, 73 ildeki 3 bin 526 okulda uygulanıyor. Öğrenciler, gönüllü katkılarıyla 42 ülkedeki 8 bin 488 yetim çocuğa her ay düzenli olarak destek oluyor.
Yetim
22.01.2025
İHH, 11 ülkede 25 bin 267 adet Kur’an-ı Kerim hediye etti
İHH, 11 ülkede 25 bin 267 adet Kur’an-ı Kerim hediye etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, 2024 yılında 11 ülkede 25 bin 267 adet Kur’an-ı Kerim, 1000 adet Elif-Ba ve 500 adet ilmihal dağıtımı gerçekleştirdi. İHH ayrıca Çad ve Mali’de toplam 4 cami ve Kur’an kursu inşa etti.
22.01.2025
İHH geçen yıl 43 ülkede 1 milyonu aşkın yetime destek oldu
İHH geçen yıl 43 ülkede 1 milyonu aşkın yetime destek oldu
İHH İnsani Yardım Vakfı, yetimlere yönelik çalışmaları ile 2024’te 1 milyondan fazla çocuğa ulaştı. 12 ülkede 44 yetimhane ve 1 eğitim kampüsü bulunan vakıf, sponsorluk sistemi ile Türkiye’de ve 42 ülkede 133 bin 268 yetim çocuğa her ay düzenli olarak destek oldu.
Yetim
17.01.2025