İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İstanbul’da “Gazze Kardeşlik Şenliği” düzenlendi
İHH İnsani Yardım Vakfı İstanbul Yetim Birimi tarafından, İstanbul’da ikamet eden yetim çocukların katıldığı karne şenliği programı düzenlendi. “Gazze Kardeşlik Şenliği” ismi verilen program, Fatih Mimar Sinan Stadı’nda gerçekleştirildi.
Filistin-Gazze 10.06.2024

Karne alacak çocukların eğlenmesi ve Filistin’de yaşananlara karşı farkındalıklarının artması amaçlanan programa, İstanbul’da ikamet eden yüzlerce çocuk anneleriyle birlikte katıldı.

 

Birçok etkinlik ve oyun alanının kurulduğu programda, Nasreddin Hoca ve Karagöz Hacivat gösterileri, Resul Aydemir (Misal) konseri, kareografi ve akrobasi gösterileri düzenlendi. Çocuklar; şişme oyun alanları, jenga oyun alanları, geleneksel oyun alanları ve aktivite noktalarında doyasıya eğlendi.

4.jpg

Yemek ve dondurma ikramlarında bulunulan programda, İHH Arama Kurtarma Birimi’ne bağlı arama kurtarma köpekleri de bir gösteri yaptı.

5.jpg

Programda çocuklar hep birlikte Türkiye ve Filistin bayrağı ile Mescid-i Aksa görselinin bulunduğu “Özgür Filistin” yazılı pankart açtı.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH, BM Uluslararası Göç Örgütü’nün düzenlediği eğitime katıldı
İHH, BM Uluslararası Göç Örgütü’nün düzenlediği eğitime katıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı Afet Yönetimi Departmanı, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM) tarafından Göç, Çevre ve İklim Değişikliği programı kapsamında Ankara’da düzenlenen eğitime katıldı.
06.09.2024
İHH, İnsani Görev Kuralları imza törenine katıldı
İHH, İnsani Görev Kuralları imza törenine katıldı
İstanbul’da, Uluslararası Kızılay Kızılhaç Dernekleri Federasyonu (IFRC) ve Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) tarafından hazırlanan İnsani Görev Kuralları’nın imza töreni düzenlendi.
26.08.2024
Fatih’te binlerce kişi Filistin için yürüdü
Fatih’te binlerce kişi Filistin için yürüdü
İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde, İstanbul Fatih'te “Gazze’yi Unutma” yürüyüşü düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı büyük yürüyüşte, işgalci İsrail’in saldırılarına tepki gösterildi, Filistin’e destek mesajı verildi.
26.08.2024