İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Komorlu çocuklara bayram hediyesi
Kurban bayramında 95 ülkeye giden İHH ekipleri gittiği ülkelerde yetimleri de unutmadı. Kurban projesi çerçevesinde çeşitli bölgelere ziyaretler gerçekleştiren İHH ekipleri Afrika’nın Komor Adaları’nd
KomorAdaları 22.11.2011

Afrika kıtasında bir ada ülkesi olan Komor’da kurbanları yetim ve kimsesiz çocuklarla birlikte kesen İHH ekipleri bölgede bulunan yetimhaneleri ziyaret etti. Başkent Moroni’de çeşitli çalışmalar yapan ekipler, kimsesiz çocuklara ve 126 çocuk kapasiteli bir yetimhaneye nakdi desteklerde bulundu.

Yetimhanelerdeki çocuklarla yemek organizasyonu, okyanus gezisi gibi programlar da tertip eden İHH ekipleri, ülkede çeşitli resmi ziyaretler gerçekleştirerek ihtiyaçlar konusunda bilgi aldı.

Online Bağış için Tıklayın

Banka Hesap Numaraları için Tıklayın

İlgili haberler
Tümünü Gör
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İHH, Sadakataşı Derneği, Deniz Feneri Derneği ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'nca "Gazze'ye Umut Ol" kampanyası düzenleniyor. İstanbul'da bulunan 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza sahibi, Gazze'ye destek olmak amacıyla bugün elde edecekleri kazançlarını STK'lar aracılığıyla Filistinlilere gönderecek.
12.10.2025
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Bisiklet Bir Tebessüm Projesi” kapsamında 6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi 1000 çocuğa bisiklet hediye etti.
16.09.2025