İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Çocuklarımız 2 Haziran’da Karagümrük Stadı'nda olacak
3 Haziran’daki 5. Uluslararası Yetim Buluşması öncesi Çocuk Şenliği var.
Türkiye 01.06.2012

İHH Çocuk Şenliği 2 Haziran Cumartesi günü Karagümrük-Vefa Stadı’nda gerçekleştirilecek.

İHH İnsani Yardım Vakfı, 5. Uluslararası Yetim Buluşması’nı 3 Haziran’da Sütlüce’deki Haliç Kongre Merkezi’nde Saat 15.00’da gerçekleştirecek. 2 Haziran’da Karagümrük-Vefa Stadı’nda ise İHH Çocuk Şenliği yapılacak. 2 Haziran Cumartesi günü Saat 16.00 ila 19.00 saatleri arasında Karagümrük Stadı dünya yetimleri ile Türkiyeli çocukların birlikte oyunlar oynadıkları bir panayıra dönüşecek.



İHH Çocuk Şenliği’nde; oyun platformu, yüz boyama, sosis balon, masal kahramanları, cambaz gösterisi, çocukların gösteri ve oyunları, ebru uygulamaları, el duvarı, müzik yayını gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Programda çocukların gönüllerince eğlenebileceği şişme oyun grupları, eğitmenler eşliğinde hem eğlenip hem öğrenebilecekleri etkinlik masaları ve çeşitli sahne şovları olacak. Programa katılım ücretsiz olacak. İstanbullu çocuklar dünyanın pek çok ülkesinden gelen 80 çocukla kaynaşacak ve oyunlar oynayacak.

Dev buluşma 3 Haziran’da

Çocuklarımız 3 Haziran Pazar günü ise Sütlüce’deki Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde İHH 5. Uluslararası Yetim Buluşması gala programında olacak.

Buluşmaya Arnavutluk, Azerbaycan, Endonezya/Açe, Filipinler/Moro, Filistin, Irak, Kırgızistan, Pakistan, Sierra Leone, Somali, Sri Lanka, Tanzanya ve Türkiye’den çocuklar katılacak. Mesut Kurtis ve Ömer Karaoğlu’nun eserlerini seslendireceği gala programında misafir yetimlerimiz kendi hazırladıkları sunumlarını sahneleyecekler. Bu yıl birincisi düzenlenen “Kutsal Emanetlerimiz Yetimler” temalı Beyaz Güvercin Kısa Film Yarışması’nın ödül töreni de program akışı içerisinde yapılacak. Çocuklarımız için ayrıca 4 Haziran günü Sakarya’da bir eğlence programı daha düzenlenecek.

3 HAZİRAN PROGRAM AKIŞI

16.00 - 16.10 Açılış - Kur’an-ı Kerim

16.10 - 16.20 İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın konuşması

16.20 - 16.30 Protokol konuşmaları ve plaket takdimi

16.30 - 16.45 1’inci ülke gösterisi

17.00 - 17.15 2’nci ülke gösterisi

17.15 - 17.35 Mesut Kurtiş mini konseri

17.35 - 18.00 Beyaz Güvercin Kısa Film Yarışması ödül töreni

18.00 - 18.15 3'üncü ülke gösterisi

18.15 - 18.40 Ömer Karaoğlu konseri


Türkiye ile birlikte dünyanın 14 farklı ülkesinden yetim çocukların ve aynı ülkelerden devlet ve sivil toplum yetkililerinin davet edildiği 5. Uluslararası Yetim Buluşması organizasyonumuz ulusal ve uluslararası TV kanallarından ve internette www.ihh.org.tr ‘den canlı yayınlanacak.

[video-213]

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024