İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH, Londra ve Cenevre’de toplantılara katıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Londra’da düzenlenen Avrupa Uyum Haftası ve Cenevre’de düzenlenen Cenevre Barış Haftası etkinliklerine katıldı.
30.12.2022

İHH İnsani Yardım Vakfı, İsviçre’nin Cenevre ve İngiltere’nin Londra şehirlerinde insani yardım çalışmalarına yönelik konuların ele alındığı iki farklı etkinliğe katıldı.

Bilgi ve tecrübe paylaşımları yapıldı

Cenevre’deki Barış Haftası Etkinliği’nde, katılımcı kuruluşlar barışın desteklenmesine yönelik olarak çeşitli konularda bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu. “Barış Mümkündür” temasıyla düzenlenen etkinliğe, İHH’yı temsilen İHH Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü Talha Keskin katıldı. Dört gün süren etkinlik kapsamında İHH, insani yardım ve kalkınma çalışmalarının barışa nasıl katkı sağladığıyla alakalı katılımcılarla bilgi paylaşımında bulundu.

whatsapp-image-2022-12-29-at-13.43.09-1.jpg

İki gün sürdü

Londra’daki Avrupa Uyum Haftası Etkinliği’nde de etik ve uyum programları ele alındı. Çeşitli sektörlerden ve kuruluşlardan yönetici ve profesyoneller, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu. İki gün süren toplantıda, 300’den fazla katılımcı yer aldı.

whatsapp-image-2022-12-29-at-13.43.09-2.jpg

İHH İnsani Yardım Vakfı da, uyum ve risk alanındaki yenilikleri çalışmalarına entegre etmek amacıyla programı yerinde takip etti. Etkinliğe İHH’yı temsilen Genel Sekreter Durmuş Aydın, Mütevelli Heyeti Üyesi Mahmut Yeşilyurt ve Uluslararası İlişkiler Birimi Koordinatörü Talha Keskin katıldı.

whatsapp-image-2022-12-29-at-13.43.09.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
İHH’nın da aralarında bulunduğu Çocuk Hakları Platformu, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, işgalci İsrail’in çocuklara yönelik saldırılarına karşı dünya genelinde güçlü adımlar atılmadığı için saldırılarını daha artırdığı vurgulandı.
Yetim
25.03.2024
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Yetimler Gençlere Emanet Projesi’nin protokolü 5 yıl daha uzatıldı. Protokol, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu tarafından imzalandı.
Yetim
21.03.2024
İHH, Ramazan ayında Balkanlar'da binlerce kişiye destek ulaştırdı
İHH, Ramazan ayında Balkanlar'da binlerce kişiye destek ulaştırdı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan çalışmaları kapsamında Balkanlar'da tespit edilen yaklaşık 16 bin ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.
19.03.2024