İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetim konulu konferans ve sanat sergisi düzenlendi
İHH İnsani Yardım Vakfı Gaziantep Şubesi, Yükseliş İrfan ve Kültür Vakfı ile birlikte yetim konulu İhtirâk-ı İftirâk (Ayrılığın Yangını) isimli konferans gerçekleştirdi. Program kapsamında ayrıca, karma sanat sergisi de düzenlendi.
29.07.2022

Yetim konulu İhtirâk-ı İftirâk (Ayrılığın Yangını) isimli konferans ve karma sanat sergisi, Gaziantep Şehitkamil Sanat Merkezi’nde İHH İnsani Yardım Vakfı ve Yükseliş İrfan ve Kültür Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlendi. Konferansa, Gaziantep Vali Yardımcısı Anıl Alkal ve İHH Yetim Çalışmalarından Sorumlu Yönetim Üyesi Reşat Başer de katıldı.

5.jpg

Başer programda yaptığı konuşmada, “Biz, İHH İnsani Yardım Vakfı olarak, yapılan bu güzel çalışmalar vesilesi ile 135 bin yetime anne, baba, kardeş olduk. Ama yapmamız gereken daha çok şey var. 'Bir hayat daha değişecek' diyerek, gayretimizi hep beraber ortaya koyalım inşallah.” dedi.

6.jpg

Sergiden elde edilecek gelirle yetimhane açılacak

Sergiyi düzenleyen isimlerden Hafız Burak Başkaya, sergiye katkı sunanlara teşekkür etti. Başkaya, “Anne ve babasından kaderleri doğrultusunda ayrılmış yavruların, içlerinde oluşmuş olan hasret ateşini bir nebze söndürebilmek için düzenlediğimiz bu sergi, bizim için büyük bir önem taşıyor. Çünkü bu karma sanat sergisinden elde edilecek gelirle yetimhane açılacak." ifadelerini kullandı.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH Nijer’de Mevlana İdris İlkokulu’nu açtı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Nijer'in başkenti Niamey'e bağlı Goudel bölgesinde inşa edilen Mevlana İdris İlkokulu’nun açılışı yapıldı.
17.04.2024
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
STK’lardan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması
İHH’nın da aralarında bulunduğu Çocuk Hakları Platformu, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü’nde basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, işgalci İsrail’in çocuklara yönelik saldırılarına karşı dünya genelinde güçlü adımlar atılmadığı için saldırılarını daha artırdığı vurgulandı.
Yetim
25.03.2024
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
Yetimler Gençlere Emanet Projesi 5 yıl daha uzatıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Yetimler Gençlere Emanet Projesi’nin protokolü 5 yıl daha uzatıldı. Protokol, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu tarafından imzalandı.
Yetim
21.03.2024